Sportschool Zevenaar

Sportschool Zevenaar

Van geblesseerde sporters tot iedereen die sterker wil worden, van iedereen die wil afvallen tot (sport)specifieke training en van specifieke training voor vrouwen tot topsporters!

Back2Basic Didam is voor iedereen die aan persoonlijke doelstellingen wil werken en deze ook daadwerkelijk wil behalen door middel van effectieve en intensieve trainingen. Iedereen heeft andere persoonlijke doelstellingen en daarom hebben wij voor iedereen een persoonlijke training aangepast naar zijn of haar wensen, en eventuele beperkingen of blessures. Want het ook heel belangrijk om te kijken wat je juist niet kan, door een beperking kan het namelijk zo zijn dat je een bepaalde oefening niet helemaal goed kunt uitvoeren en dan is het risico op een blessure groot.

Bij Back2Basic kun je onder andere terecht voor de volgende doelstellingen:

De traditionele manier van fitness wordt veelal toegepast, maar dit is over het algemeen niet de meest effectieve methode.

Fitness is op dit moment sterk in opkomst en dat heeft mede te maken met de vele positieve effecten die je kunt behalen zoals het tegengaan en/of kunnen voorkomen van blessures, sterker worden en/of afvallen. Maar helaas blijven de opvattingen over krachttraining sterk beïnvloed door het bodybuilding terwijl dit slechts een klein onderdeel van krachttraining is. Krachttraining is een heel ruim begrip en staat niet op zich zelf daarom is het altijd heel belangrijk om te trainen naar persoonlijke doelstellingen en daarbij rekening houden met jouw belastbaarheid.

Een training draait altijd om het behalen van doelstellingen en het bereiken van een bepaald resultaat, zowel op de korte termijn als op de lange termijn, maar dit zal niet gebeuren wanneer je willekeurig oefeningen gaat doen. Je moet kunnen vertrouwen op een goede trainer die jou voorziet van de juiste informatie en trainingen. Helaas is het niet vanzelfsprekend dat er bij een sportschool goede trainers werken. De basis van een trainer in deze sport is ervaring. Ik persoonlijk vind het heel belangrijk dat een trainer een eigen visie heeft door ervaring. Dit klinkt heel logisch, maar toch is dit niet de realiteit. Er zijn genoeg hobbyisten die zichzelf (personal)trainer noemen waarbij je vaak ziet dat deze trainers zichzelf op de voorgrond proberen te zetten terwijl de klant met persoonlijke doelstellingen ten allen tijde centraal moet staan. Samen streef je naar goede resultaten en daarom is er zo’n groot verschil in het grote aanbod van (personal) trainers. Wil jij een trainer die zich na 2 dagen cursus ‘personal-trainer’ noemt of heb je liever een trainer met jarenlange ervaring met diverse sporters?!

Goede persoonlijke begeleiding is onmisbaar voor het behalen van resultaat..

Je bent van harte welkom

Neem contact met ons op